DIYA Easyholster biedt de mogelijkheid om een Easyholster compleet te personaliseren.
U kunt bijna alles aan uw persoonlijke Easyholster veranderen totdat alles helemaal naar wens is.

Wanneer u voor een custom made Easyholster kiest, kunt u behalve de kleur en het materiaal nog veel meer eigenschappen van de Easyholster aanpassen.

Stel dat u een portemonnee heeft die niet in de standaard pockets past. U kunt ons de afmetingen doorgeven of de portemonnee laten zien. Met dit als basis maken we een op maat gemaakte pocket waar uw portemonnee perfect in past. Dit geldt uiteraard niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor andere items die u graag met u mee zou willen dragen.

Verder is het mogelijk om de lengte van de straps aan te passen aan uw lichaam. Zo creëren wij een perfecte pasvorm voor uw lichaam. U zult niet eens merken dat u iets met u meedraagt.

U bent niet meer beperkt in de kleurkeuze. U kunt kiezen uit vrijwel alle kleuren. Wij kunnen elke kleur toepassen. Zo krijgt u een unieke Easyholster die niemand anders heeft. De garen kunnen ook in de kleur die u zelf kiest. Het is ook mogelijk om uw naam te laten graveren in het metalen plaatje op de rechterpocket. Uw naam kan ook ingekleurd worden in de kleur die u zelf aangeeft.

Al met al kunt u met de Easyholster doen wat u wilt. Een Easyholster is een product voor iedereen. Als u een Easyholster compleet personaliseert zal die van u er helemaal uitspringen. Een unieke DIYA Easyholster waar u veel bekijks mee trekt, wat wilt u nog meer?

© 2015 Webdevelopment: Clixx Marketing