De nieuwe Diya Easyholster is een originele en comfortabele accessoire om te dragen onder uw colbert of over uw kleding. Er is ruimte voor twee zogenaamde ‘pockets’ om uw telefoon of andere draagbare objecten zoals de bijpassende ‘wallet’ (portemonnee) in te bewaren.
De Diya Easyholster is zo ontwikkeld dat het draagcomfort optimaal is. De pockets zijn snel en goed toegankelijk. Met name dames die dagelijks de hinder ondervinden van het niet kwijt kunnen van hun telefoon en sleutels, zullen versteld staan van het gebruikersgemak van de Diya Easyholster.

Naast het feit dat de Easyholster in alle maten verkrijgbaar is, is de Diya Easyholster met stijlvolle drukkers verstelbaar zodat iedereen de perfecte pasvorm kan creëren. De Easyholster is verkrijgbaar in:

  • Croc leder
  • Grof leder
  • Glad leder
  • Kunstleder

De Diya Easyholster is niet alleen handig voor op het werk, maar ook op vakantie en zelfs tijdens het sporten. Wanneer uw telefoon niet in uw broekzak of binnenzak zit, maar goed opgeborgen is in de Easyholster, is de kans op diefstal vele malen kleiner.

U kunt ook kiezen voor de wallet. Dit is een portemonnee welke perfect in de pocket past. Zo heeft u alles wat u nodig heeft op een veilige manier binnen handbereik.

Het is ook mogelijk om de Diya Easyholster te personaliseren. Hierbij kunt u denken aan uw naam of logo op de pockets of strap. Ook behoort het kiezen uit diverse kleuren stiksels tot de mogelijkheden.
Tevens is mix and match een optie. U kunt op deze manier een unieke Diya Easyholster creëren.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

De Diya Easyholster is niet alleen beschikbaar voor volwassenen. U kunt ze ook bestellen in kindermaten. Zo zijn kinderen beter beschermd tegen diefstal. Tijdens het spelen zit de Easyholster comfortabel waardoor het niet in de weg zit.

Door het innovatieve ontwerp van de Diya Easyholster, zult u op korte termijn een kostenbesparing realiseren. Aangezien bedrijfstelefoons en andere apparatuur/accessoires beter beschermd zijn in de Easyholster.

Met de Diya Easyholster heeft uw bedrijf een effectief reclamemiddel in handen; wat is er mooier dan een Easyholster met uw bedrijfslogo erop?

Wij hebben nog veel meer vooruitstrevende ideeën die zullen voldoen aan uw wensen. Neem voor een passende offerte contact met ons op.

Met de Diya Easyholster heeft uw bedrijf een effectief reclamemiddel in handen

© 2015 Webdevelopment: Clixx Marketing